Egy burger húspogácsa helyett baconnel?

2020. augusztus 16. - Feiertag Erik

A válasz igen, hiszen a Jack's Burgerben kapható egy ilyen étel, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni, úgyhogy ki is próbáltuk!

img_20170705_180850-01_custom.jpeg

A Crispy Burger névre keresztelt szendvicsbe "ropogós bacon", sült hagyma, paradicsom, saláta, savanyú uborka és némi Jack's szósz kerül, illetve köretként kapunk egy combos adag sült krumplit. Mindez 1290 forint volt annak idején (nagyjából két éve, igen, elég régóta vár publikálásra ez a poszt, de a szendvics még elérhető a jelenleg működő négy Jack's Burger étteremben).

img_20170705_180949-01_custom.jpeg

És összességében a burger korrekt is. Bár neve erős túlzás, a szalonna sajnos kicsit sem ropogós, cserébe ízletes, mennyisége pedig egészen kielégítő. Egy-két szálat azért el  tudtunk volna még viselni, de erre az adagra sem lehet igazából panasz. A zöldségek nagy része jól elvan a háttérben, egyedül az uborka érződött ki néha. A szósz enyhén édeskés, de nem túl erőteljes, enged teret a baconnek és a grillezett hagymának.

img_20170705_180822-01_custom.jpeg

Szerettük a Crispy Burgert, még úgy is, hogy nevéhez végül is nem ér fel. Ennek ellenére egy menő koncepció, amit minden bacon imádónak érdemes kipróbálnia.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1012658449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása