Kosarak a Burger Kingben!

2020. június 08. - Feiertag Erik

Új kiszereléssel indítja a tavaszt a hazai Burger King, hiszen itt vannak a KFC ikonikussá vált kosarának saját kiadása, ugyanakkor mégsem ér fel a nagy elődhöz, és nem a dizájn, hanem a tartalom miatt.

kosar.png

Régen a snakcek királya is volt itthon a Burger King, amikor még egy Party Pack névre keresztelt, fullos köret csomagot is lehetett rendelni. Azok voltak a szép idők mini burritóval meg panírozott garnélákkal! Jelenleg is előkelő helyet foglal el a lánc ebben a tekintetben, de a fenti különlegességek sajnos kivezetésre kerültek, így ezek a kosarak sem lettek annyira változatosak, illetve azért na, a KFC-nél jóval nagyobb a húskínálat, szóval picit zsákutcának tűnik a Burger King részéről ez a kosarazás.

Chilizős: 10 db Chili Cheese Nuggets, 8 db csirkeszárny, 6 db King Nuggets, 2 kis burgonya és egy választható szósz (3190 Ft)

Gyorsanbedobós: 8 db hagymakarika, 6 db King Nuggets, egy közepes burgonya és egy választható szósz (1090 Ft)

Csirkeszárnyazós: 20 csirkeszárny, két közepes burgonya (3690 Ft)

Párbanevős: 8 db csirkeszárny, 8 db hagymakarika, 4 db King Nuggets, 2 kis burgonya és egy választható szósz (2490 Ft)

Vegázós: 16 db hagymakarika, két közepes burgonya (1190 Ft)

Mindig értékelem a Burger King újító szándékát, szerintem kevés ember értett velem egyet, mikor azt írtam, hogy a Hot Dogok tök jók, de ezekért nem igazán tudok lelkesedni most. Még ha behoztak volna velük egy új csirkerészt, vagy ha a szárnyakat lehetne két-három fűszerezéssel kérni, és ha a páros kiszereléshez nem egyetlen szósz járna (vagy ha a Vegázóshoz úgy egyáltalán járna), de ez túl sok ha. 

Szóval hogy magában bárki ezekből vegyen valamit, azt nem igazán tudom elképzelni, de ha többen ülünk be egy-egy szendvicsre, akkor jó kis kiegészítő lehet valamelyik verzió.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1015740736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása