Holnaptól házhoz jön a Whopper!

2020. március 24. - Feiertag Erik

Avagy elindítja házhozszállításos szolgáltatását a hazai Burger King.

burgerkingwolt.jpg

Méghozzá a Wolton keresztül. Elég sokan összeálltak a céggel mostanában, amihez nyilván semmi köze a koronavírus miatti kormányintézkedéseknek, meg úgy általában a járvány miatti helyzetnek. Néhány napja egyébként pont azt pedzettem meg egy posztban, hogy most biztos fáj az étteremlánc feje amiatt, hogy még nincs házhozszállítás, na elég gyorsan megoldást találtak erre a problémára.

Szóval holnaptól, vagyis március 25-től házhoz is lehet rendelni a Burger King ételeit. Jó kérdés hogy az üdítőkkel, fagyikkal és más desszertekkel mi a helyzet, utóbbiakat ugye a KFC elég sokáig nem vitte ki. Talán a Wolt átad némi tudást ezzel kapcsolatban és kezdetektől megoldott lesz, majd meglátjuk.

Sok helyen kínálnak egyébként előre utalás esetén érintés mentes kiszállítást, talán a BK is beáll majd a sorba, részletek nyilván csak holnap derülnek majd ki.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3915552846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása