Vegán március a Don Pepében

2020. március 01. - Feiertag Erik

Tavaly ősszel kezdett eléggé rágyúrni a Don Pepe a vegán kínálatra. Akkor néhány ételkategória volt kérhető vega összetevőkkel, hús helyett például tofuval, majd később szejtánnal. Idén januárban érkezett a növényi alapanyagokból formázott pogácsával készülő hamburger, most pedig itt a vegán kolbász, mely például a havi extra pizzán is helyet kapott.

1.jpg

Ami a Vegán Pepperoni & Pfefferoni nevet kapta, és pizzaparadicsommal, vegán mozzarellával, vegán pepperoni kolbászkarikákkal, csípős pfefferoni paprikával valamint fokhagymás paradicsommal készül.

2.jpg

Vegán kolbász egyébként nem csak így kóstolható, hiszen mostantól a vegán verzióban is kapható ételek pikáns-füstölt kolbászkarikákkal is választhatóak. A hamburger húsból kiindulva ezzel sem lehet gond az ételeken, valószínűleg korrektül fogja szimulálni a hús ízvilágát, noha azok akik nem vegetáriánusok, valószínűleg észre fogják venni a különbséget.

vegan_burgerek_marcius.jpg

És ha már szóba kerültek a vega burgerek, a múlt havi Vegán BBQ Burger olyan sikeres volt, hogy kapott maga mellé egy testvért. A Vegán Classic Burger remek összeállítás, hiszen a másiknál szokványosabb összetevőkkel készül, így szélesebb körben lehet kóstolásra alkalmas. Mustár, jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, növényi burgerpogácsa, vegán mozzarella, ketchup és csmegeuborka kerül bele, mellé pedig szintén ketchup némi tortilla chipsszel.

5.jpg

Na de hogy mi húsimádók is rendelhessünk valamit, kapunk például egy Honolulu Roller névre keresztelt tortilla tekercset. Ez cheddar sajtszósszal, főtt tojással, jégsalátával, grillezett céklakockákkal, roston sült csirkével, sonkával, baconnel, kukoricával, ananásszal, füstölt mozzarellával és mézes-mustáros szósszal készül. Avagy ismét egy fullra töltött tekercset tölthetünk magunkba, ahogyan múlt hónapban is, örömteli, hogy ennyi idő után is tudnak újat kitalálni a Don Pepénél ezzel a kategóriával kapcsolatban is.

4.jpg

DP FC Duo (vagyis két személyre szóló) kiszerelést pedig ebben a hónapban lehet érdemes rendelni, hiszen ajándék nachos pack jár hozzá.

3.jpg

Végül, de nem utolsó sorban: Márciusi Pizza fokhagymás tejföllel, tarjával, csabai kolbsszal, füstölt mozzarellával és paradicsommal, ha kicsit olcsóbban falnánk valami újdonságot. Fél liter kólával 1990 forintos menüként is funkcionál, ha szomjasak is lennénk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6215497914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása