Nagyon sajtosan indul a KFC újéve

2020. január 14. - Feiertag Erik

Néhány éve visszatérő promóciónak mondható a KFC Nagyon Sajtos akciója, ahol a bámulatos Dupla Grandert is megkóstolhatjuk, ráadásul néhány különleges összetevővel feldobva. Szerencsére idén sincs másképp!

kfc_dmb_nagyon_sajtos_fullpanel.jpg

Az akcióban négy visszatérő újdonság szerepel, így akinek kimaradt, vagy csak újrázna belőlük, annak mindenképp érdemes lesz útba ejteni egy KFC-t a következő hetekben.

Grander Cheeser: csirkecomb-filé, mozzarella, magvas zsemle, sült gomba, paradicsom, bacon, rukkola, jégsaláta, sajt és burger szósz

Dupla Grander Cheeser: két csirkecomb-filé, mozzarella, magvas zsemle, sült gomba, paradicsom, bacon, rukkola, jégsaláta, sajt és burger szósz

Qurrito Cheeser: csípős csirkemell csíkok, reszelt gouda, kéksajt, ömlesztett cheddar, ketchup, és majonéz tortillában

Twister Cheeser: csípős csikrmell csíkok, mozzarella, sült gomba, paradicsom, rukkola, sajtszósz

Első megjelenésük óta kedvenceink közt szerepelnek a fenti ételek, így örülünk, hogy idén sem kell kihagynunk őket. Ugyanakkor érdekes lett volna egy kis módosítás vagy kísérletezés, de reméljük, ez sem marad el az év folyamán, és látunk majd néhány különlegességet a lánc étlapján.

A fenti képen találtok árakat, természetesen minden szendvics vagy tortillás termék elérhető magában, menüben, és box kiszerelésben, illetve az összegek éttermenként eltérőek lehetnek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2115409078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása