Locos Tacos, avagy a KFC idei legjobb promóciója!

2019. október 07. - Feiertag Erik

Tavaly imádtuk a KFC tacóit, így nem volt kérdés, hogy az idén már három ízzel visszatérő termékvonalat megint gorcső alá fogjuk venni.

img_20190803_145120-01.jpeg

Sok mindent valójában nem lehet elmondani róluk, mint hogy baromi jól sikerültek. Megint, hiszen már egy évvel ezelőtt is beemeltük az esti imába az időszakos Mekis szendvicsek visszatérése mellé, hogy maradjanak állandó kategóriának a puha és ropogós tortillával készülő tacók.

Fent már említettem, hogy három ízből választhatunk: a Hot Salsa egy csípős variáns jalapenóval és persze salsa szósszal, az Original Nacho kiadás sajtszósszal és zöldségekkel hódít, míg az igazi újdonság, a Guaco verzió guacomole-val hódít. Persze mindbe kerül némi zöldség és tejföl, csípős KFC csirke, a puha tortillák pedig variánstól függően ízesítve-színezve vannak, bár utóbbi sok vizet a látványt leszámítva nem zavar. Az ízt összességében a szószok és a Hot&Spicy panírban sült csirke dominanciája határozza meg, mely mellett a háttérben megbújva felsejlik a többi összetevő is.

Szóval ha az ember nem egy brutális Grander burgert falna, vagy épp nincs kedve a nagyon sajtos, nagyon csirkés, nagyon barbecue szószos Qurritóhoz, akkor igencsak érdemes tenni egy próbát a Locos Tacos trióval, mert annak ellenére, hogy a csirke révén kifejezetten KFC hangulatúak, azért meglehetősen egyedire, különlegesre sikerültek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8215200674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása