Vega burger a KFC-ben!

2019. július 04. - Feiertag Erik

Ha csípős csirkét falatoznánk, első gondolatunk mindig a KFC, a vegetáriánusoknak persze nyilván nem fűződnek szép emlékek a lánchoz, melynek a nevében is benne van, hogy csirke. Ez viszont változhat, hiszen két vega termék is megjelent kedden a kínálatban!

halloumi.png

A KFC vegetáriánus szendvicse és tortilla tekercse sok zöldséggel, és egy ciprusi sajttal, halloumival készül. Utóbbi tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készülő különlegesség, mely aranybarnára grillezve kerül az ételbe.

Halloumi Burger: grillezett halloumi sajt, szarvasgombás szósz, lilahagyma saláta, jégsaláta, rukkola és koktélparadicsom; 1890/2290/2690 Ft

Halloumi Twister: grillezett halloumi sajt, szarvasgombás szósz, lilahagyma saláta, jégsaláta, rukkola és paradicsom; 1690/2090/2490 Ft

*az árak önmagában/menüben/Box kiszerelésben szerepelnek, és éttermenként eltérőek lehetnek

Elég különlegesnek hangzanak ezek az újdonságok, így szerintem még azoknak is érdemes tennie velük egy próbát, akik amúgy esznek húst. De elérhetőek egyébként Box kiszerelésben is, így akinek a KFC egyet jelent a csirkehússal, az is megtalálhatja a számítását, és még a halloumi sajtot is megkóstolhatja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8314926084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása