Édes pizza csirkével? - Áfonyás, Csirkés Pizza

2019. június 22. - Feiertag Erik

A Don Pepe különleges, kísérletező stílusa júniusra a hónap akciós pizzáját is utolérte - na nem mintha ez baj lenne, mert még a rosszabbul elsült darabokban is ott az újítani vágyás, a különlegesre való törekvés, ezt a hozzáállást pedig majdhogynem egyedül képviseli a lánc a hazai pizzériák közt. Ráadásul az Áfonyás, Csirkés Pizza kifejezetten jól sikerült!

img_20190606_172233-01.jpeg

A feltétek listája nem túl hosszú, ellenben már ránézésre is kellemes: áfonya dzsem, lilahagyma, csirke, camembert, pizzaszósz és mozzarella kerül rá. 1590 forintért jóllakunk, és még különlegeset is kóstolunk, mi kell még?

img_20190606_172329-01.jpeg

Semmi, hiszen ízek tekintetében is nagyon rendben van az étel. Az áfonya elég visszafogott, épp annyira érződik hogy ott legyen a falatokban, de nem nyom el semmit, ráadásul a mozzarellával és a camemberttel együtt egyszerűen zseniális. A csirke jelzi hogy nem lettünk vegák, és a többi összetevő is hozzá-hozzátesz az élményhez, de igazán a dzsem és a sajtok azok, amik magasra emelik a szintet. 

img_20190606_172402-01.jpeg

Aki kicsit is szereti a szokatlan feltéteket, annak ajánlott berendelnie, hiszen hasonló édes-sós ízkombinációjú pizzát nem sűrűn látni, főleg ilyen jól megvalósítva!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5514884472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása