Marhacsa Burger

2019. május 27. - Feiertag Erik

Van miből válogatnunk ebben a hónapban, ha a Don Pepe kínálatából rendelnénk valamit. A szezonális étlapra is felkerült Wiener Schnitzza XXL-t már kóstoltuk, így szemünket most a marha- és kacsahússal készülő Csípős Marhacsa Burgerre vetettük, és milyen jól tettük!

img_20190516_163342-01.jpeg

A lényeget végül is az előbb le is lőttem, azaz a marhát és a kacsát, de azért nyilván nem csak ezek kerülnek a szendvicsbe. Majonéz, bébiparaj, bacon, cheddar, kentucky szósz, lilahagyma, tricolor paprika és ketchup egészíti ki a húsokat, a hamburgert pedig némi DP burgonya és a hozzá tartozó szósz, hogy a legéhesebbek is jóllakjanak. 2790 forintért bőséges adag jut a tányérra, és a kétféle hús sem éppen rontja az ár-érték arányt.

img_20190516_164420-01.jpeg

Főleg, hogy nagyon jól sikerült hamburgerről beszélünk! Ugyan a névben jelzett csípősség nálunk nem volt érezhető, a kacsamell-tricolor paprika-kentucky szósz hármas igazi ízorgazmusként robbant a szánkba. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a marhahús sokszor kicsit háttérbe is szorult, amit ritkán látunk hamburgereknél, és éppen ezért tetszett ez a kis változatosság. A többi összetevő viszonylag halovány volt, bár feleslegesnek egyiket sem neveznénk.

img_20190516_163253-01.jpeg

Ha nem lételemünk a csípősség, akkor kiváló, sőt, ajánlott választás lesz május hátralevő részében a Marhacsa Burger.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4414864306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása