Két Pizza Hut is nyílt a héten Budapesten

2018. december 21. - Feiertag Erik

Valamivel több mint két héttel 2018 vége előtt még duplázott egyet a hazai Pizza Hut, és előbb az Astorián, majd néhány nappal később a Lurdy Házban is megnyitott egy-egy új éttermet.

pizza_hut_astoria_megnyito_08.jpg

Ha jól számoltunk, akkor így már 19 egységgel büszkélkedhet Magyarországon a 2016-ban gyors terjeszkedésbe kezdő étteremlánc. Budapest mellett Győrött, Miskolcon és Budaörsön is megkóstolhatjuk az akár 5 perc alatt frissen készülő pizzákat.

pizzacrown.jpg

Ráadásul egy limitált újdonságot is kipróbálhatnak a pizza rajongók: a Pizza Crown némileg a klasszikus Cheesey Bites újragondolása kissé koronásabb formában, de hasonlóan sajttal töltött falatkákká alakított széllel, hogy ez a része se csak az éhség miatt fogyjon el, hanem az ízélményhez is hozzátegyen.

A terjeszkedéssel párhuzamosan egy ideje ismét elérhető házhozszállítás is, bár egyelőre viszonylag limitált lefedettséggel, de ha a jövőben is ilyen tempóban nyílnak majd az új éttermek (és miért lassítanának?), előbb-utóbb egész Budapestet is lefedhetik majd a futárok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9014505194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása