Gusztávval erősít a hazai McDonald's

2018. október 05. - Feiertag Erik

Idén nem voltak rosszak eddig a Meki újdonságai, csak kicsit keveset kaptunk belőlük, összesen három szendvicset, melyekből kettő később is az étlap része maradt. Kedd óta viszont itt a Goosey Gustav, mely a Maestro Burgers széria legújabb, időszakos darabja!

dognh2wxsaa8tsv.jpg

A korábbi marhahúsos és csirkés szendvicsek mellé csatlakozó Gusztáv különlegessége, hogy némi libamáj is kerül bele. Volt már ilyesmire példa a McDonald's-ban magyaros promók alkalmával, de annak már több éve.

Goosey Gustav: Marhahúspogácsák kontakt grillen sütött libamáj szeletekkel, madársalátával, szeletelt, csípős zöldpaprikával, grillezett hagymával, enyhén borsos szósszal, fényes hamburger zsemlében.

Generous Jack: Marhahús pogácsa 2 db, bacon, Maredsous sajt szelet, paradicsom, szeletelt batávia saláta, lilahagyma, citromos szendvics szósz, hamburger zsemlében szezámos és mákos szórással.

Generous Jackline: Csirkemellfilé szelet, bacon, érlelt emmentáli sajt szelet, szeletelt batávia, lilahagyma, mustáros szósz, szendvics szósz, hamburger zsemlében szezámos és mákos szórással.

A fentebb említett magyaros burgerekkel annak idején jó tapasztalataink voltak, így vélhetően ez az újdonság is kellemes különlegesség lesz az étteremlánc kínálatában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4314277325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása