Itt a csokis Fanta!

2018. szeptember 17. - Feiertag Erik

Magyarországon tavaly kóstolhattuk meg a Fanta InstaMixeket, melyek lényegében különböző szirupokkal feldobott narancsos fanták voltak. Akkor főként gyümölcsös ízvilágú variánsok voltak kaphatóak. Sikeresek voltak, így idén visszatértek, azonba most egészen meghökkentő változatokat kóstolhatunk meg.

img_20180917_140808-01.jpeg

Hiszen málnás mellett ezúttal kókuszos, és a címben is említett csokis kiadás kapható, méghozzá szeptember közepétől a készlet erejéig. Kaptunk egy kis próba csomagot, így máris meg tudjuk írni, nekünk hogy ízlettek.

img_20180917_141228-01.jpeg

Meglepő módon a csokoládés szirup alig színezte meg a narancsos üdítőt.

A csokisra voltunk a legkíváncsibbak, viszont valahogy pont ez volt, ami kevésbé tudta hozni a szintet. A csokoládé inkább mint utóíz érződött, egész kellemes volt, de lehetett volna némileg erőteljesebb, mint a kókuszos esetében, ahol elég jó kiegészítést kapott a narancsos Fanta, így egy egészen különleges, és finom üdítő jött össze. A málnás kiadás kicsit savanykásabb, a gyümölcs íze szépen megbújik a háttérben, és bár nem lesz egészen málnás a hangulat, azért mégis emlékeztet rá az ital.

img_20180917_141154-01.jpeg

Nekünk a kókuszos jött be legjobban, azt kifejezetten ajánlanánk is kipróbálásra, hiszen nem minden nap ihatunk ilyesmit. A másik kettő inkább Fanta fanatikusok számára lehet érdekes választás, akik már kicsit talán unják az alap ízeket, és megkóstolnak minden extra kiadást.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9814245241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása