Crunchy Chicken Burger

2018. szeptember 12. - Feiertag Erik

Idén szeptemberben eléggé újraszabta étlapját a Don Pepe, melynek keretében bekerült a kínálatba egy egész kellemesnek tűnő csirkés burger is, amit ki is próbáltunk.

img_20180901_140115-01.jpeg

Az újdonság nem kínál elképesztő összetevőket, azonban egy kicsit könnyedebb, mégis ízletes darabról beszélünk. A ropogós corn flakes bundában sült csirkemellre némi cheddar sajt kerül, plusz ketchup és majonéz, valamint lilahagyma, paradicsom és saláta. Mindez 2290 forintért némi DP burgonyával és szósszal megtámogatva egész korrekt adag.

img_20180901_140417-01.jpeg

A végeredmény egy csirkés-cheddaros ízvilágú, zöldségekkel gazdagon támogatott hamburger. Kicsit úgy éreztük fogyasztás közben, mintha csak egy szelet rántott húst ennénk otthon némi salátával. A ketchup és a majonéz is végig érződik a többi összetevővel, ami kicsit talán burgeresebb hangulatot kölcsönöz az ételnek. A corn flakes-es bunda is egész jól működik, némileg talán ropogósabb a simánál, nekünk minden esetre tetszett.

img_20180901_140155-01.jpeg

Összességében tehát egész jó szendvics lett a Crunchy Chicken, mely a burgonyával és a DP szósszal együtt egy igazán laktató adagot képvisel. Ha valami visszafogottabb hamburgerre vágytok, érdemes rárepülni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7314235251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása