Bár vannak kifejezetten erre szakosodott helyek is, vega hamburgert még egyszer sem kóstoltunk. Valahogy kevésbé vonz a húsnélküliség mint annak ellentétek, nem véletlen, hogy a Don Pepe augusztusi kínálatából is a Marcello-t kóstoltuk meg elsőként. Másodjára viszont úgy voltunk vele, hogy eljött az ideje egy kis Mediterrán Vega Burgernek!
Ami egyébként egész impozáns darab, hiszen grillezett gombafejek, kígyóuborka, céklalevél, padlizsánkrém és füstölt mozzarella mellett egy méretes darab, panko morzsában rántott kecskesajt is kerül bele. Lényegében utóbbi helyettesíti a húst, és ezt egészen jól teszi. DP burgonyával és szósszal az ár 2590 forint, ami nem kevés, cserébe viszont pukkadásig jól lehet lakni az adaggal.
Kicsit félve rendeltünk, mert arra számítottunk, hogy túl erőteljes és száraz lesz a kecskesajt, de ez szerencsére egyáltalán nem igaz. Tényleg csak annyira erőteljes, mintha egy húspogácsa lenne a szendvicsben, tehát kiválóan helyt áll ilyen szerepben. Íze pedig egész jó, a zöldségek pedig tesznek róla, hogy ne legyen túl fullasztó, noha egy kis üdítő azért így sem árt mellé. Egyedül a padlizsánkrém volt picit csalódás, eléggé elnyomták a sajtok, de azért így sem éreztük feleslegesnek.
Összességében meglepően kellemes élmé
ny volt első vega burgerünk, ami ajánlott darab lehet, ha az ember Don Pepéből rendelne valami húshagyó vacsorát.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.