Mediterrán Vega Burger

2018. augusztus 26. - Feiertag Erik

Bár vannak kifejezetten erre szakosodott helyek is, vega hamburgert még egyszer sem kóstoltunk. Valahogy kevésbé vonz a húsnélküliség mint annak ellentétek, nem véletlen, hogy a Don Pepe augusztusi kínálatából is a Marcello-t kóstoltuk meg elsőként. Másodjára viszont úgy voltunk vele, hogy eljött az ideje egy kis Mediterrán Vega Burgernek!

img_20180823_114346-01.jpeg

Ami egyébként egész impozáns darab, hiszen grillezett gombafejek, kígyóuborka, céklalevél, padlizsánkrém és füstölt mozzarella mellett egy méretes darab, panko morzsában rántott kecskesajt is kerül bele. Lényegében utóbbi helyettesíti a húst, és ezt egészen jól teszi. DP burgonyával és szósszal az ár 2590 forint, ami nem kevés, cserébe viszont pukkadásig jól lehet lakni az adaggal.

img_20180823_114608-01.jpeg

Kicsit félve rendeltünk, mert arra számítottunk, hogy túl erőteljes és száraz lesz a kecskesajt, de ez szerencsére egyáltalán nem igaz. Tényleg csak annyira erőteljes, mintha egy húspogácsa lenne a szendvicsben, tehát kiválóan helyt áll ilyen szerepben. Íze pedig egész jó, a zöldségek pedig tesznek róla, hogy ne legyen túl fullasztó, noha egy kis üdítő azért így sem árt mellé. Egyedül a padlizsánkrém volt picit csalódás, eléggé elnyomták a sajtok, de azért így sem éreztük feleslegesnek.

Összességében meglepően kellemes élmé

img_20180823_114319-01.jpegny volt első vega burgerünk, ami ajánlott darab lehet, ha az ember Don Pepéből rendelne valami húshagyó vacsorát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6814203137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása