#Burger a KFC-ben

2018. augusztus 21. - Feiertag Erik

Egész érdekes koncepcióval készül egyetlen napra a brit KFC.

image001-800x445.jpg

Hiszen a #Burger névre keresztelt szendvics csak augusztus 23.-án, csak egyetlen boltoni étteremben lesz kapható, az általa generált bevételek egy része pedig jótékonyságra fog menni. De mi is ez a #Burger?

kfc_hashtag-burger-2.jpg

#Burger

A brit KFC szervezett egy kis versenyt Dragon's Hen néven, melynek keretében alkalmazottaik által tervezett szendvicsekre lehetett szavazni. Szám szerint kettőre:

El Diablo: jalapeno paprikás majonéz, saláta, Zinger csirkemell filé, fűszeres mexikói sajt, nachos, Piri Piri csípős szósz

#Burger: Supercharger szósz, kettő, eredeti recept szerint fűszerezett csirkemell csík, sajt, bacon, ismét két csirkemell csík (ezek adnák ki a kettőskeresztet, ha nem takarná őket a szendvics többi része), sajt és chilli jam

Tehát gyakorlatilag egy pokolian csípős, és egy fűszeres, kicsit érdekes koncepciójú hamburger közül lehetett választani. Őszintén szólva mi nem tudjuk, melyikre voksoltunk volna, hiszen egyrészt szeretjük a csípős, mexikói hangulatú ételeket, ugyanakkor érdekesnek tűnik a nyertes, kissé játékos, visszafogottabban pikáns verzió is. 

kfc_el-diablo-burger.jpg

El Diablo

Hasonló szavazást itthon a Meki tartott jópár éve, azzal a különbséggel, hogy akkor bárki tervezhetett szendvicset, melyek közül a legtöbb szavazatot kapókat zsűri értékelte, és az ő döntésük alapján került a legjobb három az éttermekbe. 

via Burger Lad

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9814193567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása