Ázsiai Csípős Csirke Burger

2018. június 27. - Feiertag Erik

Idén eddig inkább a speckó pizzák és a kézműves szendvicsek kaptak nagyobb figyelmet a Don Pepénél, nyár elejére viszont bedobtak egy egészen különleges ázsiai hamburgert, ami szépen bővíti az étterem jó csirkés burgereinek sorát.

img_20180623_154303-01.jpeg

Az összetevők elég jól össze lettek válogatva, hiszen csirkemell, édes-csípős csili szósz, mandula, póréhagyma, ketchup, jégsaláta, kígyóuborka, paradicsom és szójabab csíra kerül bele. Plusz jár mellé a szokásos DP burgonya - szósz kör, ami garantálja, hogy hazáig guruljunk. 2390 forintos árát viszont ezúttal is picit magasnak érezzük.

A szendvics viszont egész jól működik. Mi mondjuk a ketchupöt kihagytuk volna, mert elég erőteljesen jelen van és kicsit kommerszebbé teszi az ízvilágot, de lehet valakinek pont ettől fog tetszeni, hogy az inkább édes mint csípős csilis szósz nem viszi el az ételt túlzottan édeskés irányba. A többi összetevőre viszont egy szavunk nem lehet, illik bele mind, ráadásul egészen ki vannak egyensúlyozva. Talán még a mandulát vettük volna ki, nekünk egy kicsit fura volt a jellegzetes íze és időről-időre ráharapni a magokra, de ez csak ízlés kérdése, amúgy az ázsiai hangulathoz abszolút illik a jelenléte.

Összességében tehát szerettük az Ázsiai Csípős Csirke Burgert, még ha kedvenc csirkés darabjaink közé nem is feltétlen sorolnánk be - ezen a téren ugyanis igencsak magasra tette már a lécet a Don Pepe, amit úgy tűnik még nekik sem olyan könnyű újra és újra megugrani. 

Itt kóstoltuk:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9014074671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása