Németország burgerben

2018. június 14. - Feiertag Erik

Közeledik a Foci vébé, amire néhány helyen exkluzív termékekkel készülnek a nagy láncok. Példuál Németországban, ahol a McDonald's egy német szurkolói burgert dobott össze.

mcd_wm_wochen_lp_stage_1024.jpg

A szendvics elég jól meg van pakolva, hiszen a két marhahúspogácsán túl bacon, saláta, lilahagyma, paradicsom, ementáli sajt, steak és fűszeres vajas szósz kerül bele. A buci pedig fekete-vörös-arany fűszerekkel színezett, a német zászlót megidézendő.

mcd_wm_wochen_lp_big-teaser.jpg

A helyi alkalmazással egyébként további focis szendvicsek is elérhetőek, például mexikói vagy dél-koreai hangulatú McRib szendvicsek, vagy egy nagyon érdekes, zsemle nélküli svéd burger sajttal, tartárral, baconnel, és tippre alul-felül egy-egy panírozott halfilével.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1214047682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása