Emeletes pizza második kör - Mediterrán Supreme Pizza

2018. június 12. - Feiertag Erik

Pizza téren idén a Don Pepe úgy tűnik az extremitást helyezte előtérbe, hiszen kaptunk már dupla rétegűt és pizzának álcázott nachos tálat, csak hogy néhányat említsünk. Ebben a hónapban az előbb említett kapott egy új kiadást, amire rá is haraptunk.

img_20180608_174848-01.jpeg

Ezúttal házhoz kértük az ételt, mert nem mindig van kedve az embernek elvánszorogni a kedvenc étterméig. Küllemre egyébként nem rossz, az összetevők is mind rákerültek, úgyhogy erre nem lehet panaszunk. A tésztk közé sajtkrém, füstölt mozzarella és főtt tojás, a tetejére pedig pizzaszósz, füstölt mozzarella, mediterrán sonka, bacon, chorizo, aszalt paradicsom, trikolor paprika, paradicsom és fekete olivabogyó került.

img_20180608_175057-01.jpeg

Fura indítás volt ez amúgy, mert valójában semmire sem lehet különösebben rosszat mondani. Az összeállítás nem árul zsákbamacskát, elég jól meg van pakolva, a rengeteg íz pedig számunkra kellemes összhangot alkotott. A tölteléket azért nem mérték túl bőségesen, a szélek felé talán jobb lett volna kicsit több belőle.

img_20180608_174936-01.jpeg

Korrekt darab lett a Mediterrán Supreme, ami leginkább azoknak ajánlható, akik legutóbb kihagyták a rétegelt pizzát, vagy szeretnének különösen jól lakni, hiszen meglehetősen emberes adag ez a műfaj. Elég sok király dolgot vezetett be júniusban is az étteremlánc, elég csak az új DPFC kategóriára gondolni, így bőven lehet mit próbálgatni, ha az ember számára már nem újdonság az emeletes pizza.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6114042616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása