Izgalmas frissítés a Don Pepében

2018. június 01. - Feiertag Erik

Júniusban nem csak a megszokott hamburger-pizza-szendvics vonal támad egészen érdekes ételekkel, de egy vadonat új termékkategória is bevezetésre kerül a Foci VB kapcsán, ami ebben a hónapban bevezető áron kóstolható meg.

burger.jpg

De utóbbiról majd csak a végén, hiszen van nekünk egy Ázsiai Csípős Csirke Burgerünk, ami egyrészt wow, másrészt mi nem igazán láttunk még ennyire ázsiai szendvicset itthon. Ettől még persze megeshet, hogy valahol kapható ilyesmi, de a Don Pepe újdonságát ettől függetlenül érdemesnek tűnik közelebbről is megvizsgálni: csirkemell, édes-csípős csili szósz, mandula, póréhagyma, ketchup, jégsaláta, kígyóuborka, paradicsom és szójabab csíra kerül bele, mellé pedig a szokásos DP burgonya és szósz.

Hasonlóan ínycsiklandónak tűnik a Salmon Deluxe szendvics, melynek különlegessége a lazac steak, mely mellé mozzarella, sajtkrém, főtt tojás, bébi paraj, paradicsom és grillezett camembert kerül.

Pizza téren egyrészt visszatér az emeletes pizza, ám ezúttal más jellegű feltéttel: A Mediterrán Supreme Pizza tésztái közé ezúttal sajtkrém, füstölt mozzarella és főtt tojás kerül, a tetejére pedig pizzaszósz, füstölt mozzarella, mediterrán sonka, bacon, chorizo, aszalt paradicsom, trikolor paprika, paradicsom és fekete olivabogyó. Egy biztos, ez után nem kell majd desszertet betervezni, azonban a havi akciós Tejfölös, Baconos Pizza után még valami süti is bendőbe férhet, hiszen ez normál kialakítású, feltétje pedid bacon, vöröshagyma, mozzarella tejföl és paradicsom. Utóbbi egyébként extra 260 forintért fél literes kólával is rendelhető, szomjúság esetén viszont talán érdemesebb lesz burgert vagy doggert kérni, hiszen ezekhez online rendelés esetén ajándék Soproni Radler jár a készlet erejéig.

csirke.jpg

És ezzel elérkeztünk a hónap igazi sztárjához, a Foci VB alkalmából két féle kiszerelésben kérhető DPFC, vagyis Don Pepe Fried Chicken termékekhez. Ezek gyakorlatilag ropogós cornflakes vagy mozzarella sajtos bundában rántott csirkemell csíkok (12db), melyek mellé 6 rántott sajtrúd, 12 rántott hagymakarika, két választható szósz és DP burgonya jár. Ez a Duo menü 2-3 főre 3990 forintért, a Super Size pedig ennek a duplája 7490 forintért, tehát akár hatan is szurkolhatunk Don Pepe finomságokkal.

Ezek egyébként bevezető árak, melyek a következő hónapokban még változhatnak, hiszen ahogy fent is említettük, a DPFC-vel hosszabb távra tervez az étterem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7314015226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása