Távol-keleti giga Zinger és Twister

2018. március 26. - Feiertag Erik

Nehéz szívvel, de elengedtük a Dupla Granderrel is büszkélkedhető sajtos KFC promóciót, melynek helyébe egy teriyaki szósszal és zöldségekkel támadó Távol-Keleti összeállítás lépett. Ugyan tavaly végigkóstoltuk az idénre nagyjából változatlanul visszatérő újdonságokat, de mivel akkor szerettük őket, idén is vetünk rájuk egy-két pillantást.

img_20180324_134307-01.jpeg

Ezúttal egy Távol-Keleti Dupla Zingerre és egy Twisterre repültünk rá. Ezek összetétele nagyjából megegyezik, főként az adag és a küllem jelent eltérést:

Távol-Keleti Dupla Zinger: két Hot & Spicy csirkemell filé, saláta, uborka, metélő hagyma, Teriyaki szósz és pirított szezámmag

Távol-Keleti Twister: Teriyaki szósz, szezámmag, uborka, metélőhagyma tortillába tekerve

A burgerben abszolút a hús az úr, ami tök jó, tekintve a KFC rendelkezik a legkirályabb fűszerezésű panírral a hazai gyorséttermi érában. A csípős, pikáns csirkemelleket remekül kiegészíti a háttérben megbújó édes teriyaki szósz. A zöldségek kellemesen roszognak fogaink alatt, és azért ízük is lazít picit az erőteljesen csirkés ízvilágon.

img_20180324_135525-01.jpeg

Nyilván hasonlóak mondhatóak el a nagyon hasonló Twisterről is. Ebben az ételben az arányok mások azért, kevesebb a csirkemell, így a pikáns Hot and Spicy ízvilág is enyhébb mint a szendvics esetében, jobban előtérbe kerülnek a zöldségek és az édeskés öntet.

Nekünk mindkettő bejött, bár picit a Távol-Keleti Dupla Zingert tenném előrébb, hiszen a KFC-ben mondhatni a csirke a lényeg. Az újdonságok nyilván házhoz szállítással is rendelhetőek, úgyhogy ha olyan helyen lakunk, még kitérőt sem kell tenni valamelyik étterem felé, ha egy kis csirkeletre vágyunk.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2513776846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása