Varázsburger és Snickers fagyi

2018. március 21. - Feiertag Erik

Amilyen unalmasnak lehet nevezni a Meki elmúlt éveit, olyan izgalmasra sikerült az idei tavasz: három menő hamburger és egy speckó McFlurry is bekerült a kínálatba. Mi egyelőre a legkülönlegesebb szendvicset, és az előbb említett fagyit kóstoltuk, és meg is osztjuk veletek, érdemes-e rájuk repülni.

img_20180308_132119-01.jpeg

A Magic Marcus névre keresztelt, tényleg nagyon régóta a legextrémebbnek nevezhető McDonald's hamburger dupla marhahússal, baconnel, francia kéksajttal, rukkolával, lilahagymával és vörösáfonyaszósszal érkezik a Bacon Clubhouse fényes bucijában. Menüben nagyjából 2000 forintba kerül, így az árazása nagyjából korrektnek mondható a mezőnyben.

img_20180308_131712-01.jpeg

A szendvics ugyan nem őrülten nagy, azért méretes, éhesek nem hiszem, hogy sokan maradnának egy krumplival és üdítővel kiegészített menü után. Ugyan a sajtot mérhették volna kicsit bőkezűbben is, azért szinte végig érződik, és remek párost alkot a vörösáfonyával. Ezeket remekül kiegészíti a többi összetevő, a húsok a szokásos McRoyalból ismert darabok, a bacon szálak viszont óriásiak, főleg a konkurencia nem olyan régen kivezetett Bacon Kingjében használtakhoz képest. Kicsit talán már túlzónak is mondható a jelenlétük, nekünk mondjuk bejött a kellemes sós ízvilága mely végig átjárta a szendvicset, de a kevesebb talán most több lett volna.

img_20180308_132741-01.jpeg

Desszertként megkóstoltuk a már néhány hete kapható McFlurry Snickerst is, mely egy a csokoládé legjellemzőbb hozzávalóit, tehát pirított földimogyorót, csoki darabokat és karamell öntetet felvonultató fagylaltkülönlegesség. Ebből már lehet arra következtetni hogy finom lett, hiszen ezek a hozzávalók tökéletesen passzolnak, azonban valahogy nekünk nem igazán ugrott be róla kedvencünk. Mi a mogyorókrém hiányára tudnánk visszavezetni a dolgot, de ha ez is került volna bele, a termék vélhetően túl drága lett volna. Így marad egy kevésbé Snickersre emlékeztető, viszont nagyon is ízletes desszert az új McFlurry.

Itt kóstoltuk:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1613739178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása