Sajtos-parajos-csirkés - Toszkán Burger

2017. október 31. - Feiertag Erik

Nem túl extra hamburgerrel készült októberre a Don Pepe, hiszen a Toszkán Burger minden összetevőjét láthattuk már korábban. Ennek ellenére úgy gondoltuk, kipróbáljuk, mert egészen kellemesen szoktunk csalódni a hálózat csirkés szendvicseiben. 

img_20171010_145632-01_large.jpeg

Az újdonság a mostanában megszokott, de ettől még elég magas 2290 forintos áron kapható hónap végéig, amiben benne van némi Don Pepe burgonya és a zseniális szósz, úgyhogy azért éhezni nem hiszem, hogy bárki fog. A szendvicsbe grillezett csirkemell, bébiparaj, paradicsom, csirkemell, cheddar, parajos sajtkrém, articsóka és aszalt paradicsom kerül.

A hús hasonlóan a korábbiakhoz, most sem túl fűszeres, inkább a többi összetevőre bízza, hogy megízesítsék az ételt. Ez nagyjából össze is jön, a cheddar és a parajos sajtkrém végig jelen van, az articsóka és az aszalt paradicsom viszont némileg elveszett a feltét rengetegben, ha nem tudjuk, fel se tűnik, hogy benne vannak.

Ennek ellenére amúgy szerettük a szendvicset, hiszen a sajtkrém ízletes, és jó barátja a csirkemellnek, összességében viszont az ára miatt inkább mást ajánlanánk az étlapról - kivéve persze, ha kifejezetten csirkés burgerre vágyik az ember.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr313066856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása