Angolos október a Don Pepében

2017. október 01. - Feiertag Erik

Szeptember annyit fullos volt a Don Pepében, hogy azt sem tudtuk, mit kóstoljunk. Végül a Mex Beef burger és az egyébként jelenleg is kapható Cuba Libre szendvics csúszott le, melyet egy nagy adag Császármorzsák Császármorzsájával öblítettünk, bár az utóbbiról még nem olvashattatok itt. Októberben némileg könnyebb dolgunk lesz, hiszen "csak" a szokásos ételrengeteggel kell megküzdenünk: két új pizza, egy új burger, és egy csomó akció várja a vendégeket.

angolreggeli.jpg

Nem csak az előző hónap volt fullos, hanem az Angol Reggeli Pizza is, melynek feltétje valóban egy komplett angol reggeli, csupán a pirítóst hagyták el, de hát erre azért kár lett volna lecserélni a pizzatésztát. Bab, vöröshagyma, paradicsom, gomba, bacon, grill kolbász, sonka, tükörtojás, mozzarella, valamint pizza- és BBQ szósz kerül rá a szokásosnak mondható extra 2390 forintos áron. 

dfgdfgdfgfd.jpg

Szinte kivétel nélkül annyira jól sikerültek a Don Pepe idei csirkés burgerei, hogy már nem is tudjuk sajnálni, hogy októberre megint marhulás nélkül maradunk. A Toszkán Burger egy könnyedebb szendvicset ígér a könnyedebb őszi napokra, hiszen bébiparaj, paradicsom, csirkemell, cheddar, parajos sajtkrém, articsóka és aszalt paradicsom kerül bele. Persze jár mellé a szokásos DP burgonya és szósz, így a 2290 forintos szendvics egyfogásos út a jóllakott has felé.

akciospizza.jpg

A havi akciós, 1290 forintos Kukoricás, Kolbászos Pizzát ki sem kell próbálnunk ahhoz, hogy tudjuk, ez egy szuper darab lesz. A pizzaszósz, a kukorica, a paprikás vastagkolbász, a lilahagyma és a paradicsom egyszerűen nem lehet rossz kombináció, különösen ennyiért. Biztonsági játékosok kedvence lehet erre a hónapra, ráadásul ha szomjasak, némi felárral, 1550 forintért fél literes üdítővel is kérhetik.

dsfdsfsd.jpg

Azok a szomjas vásárlók, akiknek mégsem szimpatikus a fenti összeállítás, +260 forintért bármely pizzához kérhetnek egy fél literes Coca-Colát, ráadásul ebben a hónapban a pizzák mellé két hét FilmBox Live próba is jár, úgyhogy kvázi egy FilmBox and chill menüről beszélünk. Ezen kívül két fél literes Coca-Cola jár azoknak, akik 2 adag mártogatós ételt, vagy ugyanennyi Piadinát, vagy ezekből egyet-egyet rendelnek. És ha még mindig nem lenne elég az üdítős akciókból, a Magic & Pasta termékek mellé pedig másfél liter Emotion-t küldenek

serpenyoshetek.jpg

A négy felvonásos, Serpenyős Hetek akcióval zárjuk a posztot, és egyúttal a Don Pepe havi kínálatát is, melynek keretében a névadó termékkategória ételeit kóstolgathatjuk pár száz forinttal olcsóbban. Mi ezek közül egyedül a Chili Con Carnét kóstoltuk, az ajánlott darab, de imádtuk a Kemencés Jambalaya Pastából készült hamburgert is, így félig-meddig látatlanban ugyan, de ezt is ajánljuk. Amivel kapcsolatban vegyesek az érzéseink - és megint csak tapasztalat nélkül beszélünk -, az a Mac & Cheese, hiszen cheddar helyett trappistával készül, de pont egy ilyen akció a tökéletes alkalom, hogy az ilyen ételeket kipróbáljuk, ha lesz időnk, mi is megnézzük, hogy működik a dolog. Menetrend és árak a fenti képen láthatóak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5512896532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása