Burger, pizzák, és újabb kemencében sült szendvics szeptemberben a Don Pepében

2017. szeptember 01. - Feiertag Erik

Kívánatos ételrengeteggel készült erre a hónapra a Don Pepe: a hamburger és az extra pizza kihagyhatatlannak tűnik, ahogyan a szezonális étlapra is felkerülő újabb kézműves ciabatta szendvics. Ezen kívül persze ismét kapunk akciós pizzát, valamint heti akciókat, úgyhogy szeptemberben is lesz miből válogatni.

cubalibre.jpg

Kezdjük mindjárt a Cuba Libre szendviccsel, mely talán az eddigi legizgalmasabb kézműves extra szendvicsnek tűnik, amit a Don Pepénél megálmodtak. A ciabattába mozzarella,füstölt tarja, chorizo,cheddar, narancsos-dijoni mustáros-kukoricás sajtszósz, serpenyőben átforgatott roston csirke, csemege uborka, és majonéz kerül, az ízorgazmus tehát ennek fényében garantált. Az ár sem túlzó, 1880 forintért a termék méreteit ismerve nem fogunk éhesek maradni.

mexbeef_burger.jpg

Hasonlóan jónak ígérkezik a Mex Beef Burger, melyet a hasonló nevű pizzahajó ihletett. A 2390 forintos tex-mex összeállítás marhahúspogácsát,vörösbabot,kukoricát, cheddar sajtot,kaliforniai paprikát, lilahagymát,fokhagymát, jalapeno paprikát, mozzarellát, ruccolát, és a szokásos DP öntetet jelenti némi burgonyával, csak hogy mindenki kipukkadjon vacsora után.

tomyum_pizza.jpg

A szeptemberi extra pizza is a mashup kategóriában indul, ezúttal az ázsiai ízeket igyekszik közelebb hozni a vendégek szívéhez a Tom Yum Pizza. Erre mozzarella, csirke, ázsiai zöldségkeverék, koktélparadicsom, citromkarika, szójababcsíra, kókusztej és tom yum pasta kerül. 2290 forintos ára nagyjából az, amit az étterem extra pizzáitól megszokhattunk,...

hawaii.jpg

...a Csirkés Hawaii Pizza 1290-es szintje pedig a szokásos akciós pizza szint. A feltét itt ananász, csirkecomb, kukorica, mozzarella és tejföl, a kvázi menü ajánlat viszont kecsegtetőbbé vált: 260 forintos felárért most dobozos üdítő helyett fél literes kérhető hozzá, amire érdemes is lehet lecsapni.

ajandek.jpg

Ha már szóba kerültek az ajándék üdítők: ebben a hónapban minden 3500 forintos rendelés mellé 1,25 literes Coca-Colát küldenek ajándékba, a páros menü mellé viszont ezúttal nem ital jár, hanem coleslaw és rántott hagymakarika. Utóbbi két burger, vagy két extra dogger, vagy egy burger és egy extra dogger rendelése esetén értendő.

nagyikedvencei_hetek.jpg

Majdnem végül, de nem utolsó sorban, Nagyi Kedvencei Heteket tart az étteremhálózat, így a képen látható időközönként pár száz forinttal olcsóbban kérhetjük a kategória ételeit.

szezonalis_etlap_2.jpg

Most már tényleg végül, de ezúttal sem utolsó sorban, kaptunk egy szezonális étlapot is. Ezek az ételek nagyjából három hónapig szoktak elérhetőek lenni, rendszeresen cserélődnek. A Cuba Libre szendvics is részét képzi, de van speckó pizzakosaras saláta, grillezett lazac, desszertként pedig a császármorzsák császármorzsáját is megkóstolhatjuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1212784684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása