Csirkés-paradicsomos-sajtos - Chicken Caprese Burger

2017. augusztus 21. - Feiertag Erik

A Don Pepe idén csirkés hamburgerek egész garmadáját állította hadba, ráadásul általában egészen jól sikerültek, akár panírozott, akár grillezett hús került beléjük. Ezúttal utóbbival készül a nyár utolsó hónapjának extra szendvicse, mely ennek megfelelően egy könnyedebb, mégis ízletes összeállítás.

img_20170804_172206-01_custom.jpeg

És ahogy a címből is kiderül, a rengeteg mozzarella miatt nagyon sajtos, a paradicsom karikák miatt pedig nagyon paradicsomosra sikerült. Ezek mellett természetesen került bele egy méretes, grillezett csirkemell filé is, továbbá bazsalikom, ketchup és rukkola. 2490 forintos árával nem épp olcsó mulatság, bánatunkat némileg enyhíti a méretes adag DP burgonya a szokásos öntettel.

A képek ne tévesszenek meg senkit, ott van a szokásos, visszafogottan fűszerezett csirke a sajtrengeteg alatt, ízét pedig érezteti is. A burger egyébként kiegyensúlyozott darab, a kevés összetevő mind kellően érződik, egyedül kicsit a ketchup tűnt elveszettnek olykor, de ez nem is feltétlen baj. 

Összességében tehát ismét csak azt tudom leírni, amit szinte minden grillcsirkés Don Pepe szendvicsnél: nyárias, könnyed összeállítás, mely meglehetősen ízletesre sikerült, illetve ezúttal picit drágára. Ha valaki visszafogott ízekre vágyik, tökéletes választás lehet ebben a nagy melegben az auguszutus végéig kapható Chicken Caprese.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9312747110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása