Top 5 nyári frissítő a Starbucksból

2017. július 25. - Feiertag Erik

Mostanában kicsit viharos az időjárás, de azért eljön még a brutális hőség ezen a nyáron, így nem jöhet rosszul egy lista, amin a legnagyobb kávézó lánc, a Starbucks hűsítő italkínálatát összegezzük. Kávék mellett persze más italok is helyet kaptak posztunkban, úgyhogy aki nincs oda a koffeinért, az is találhat magának új kedvencet.

starbucks_cold_brew.JPG

 

 1. Cold Brew 

starbucks_vanilla_sweet_cream_cold_brew.JPG

A világ legjegesebb jeges kávéja, melyet tavaly vezetett be hazánkba a Starbucks, idén is visszatért. A speciális kávékeveréket 20 órán keresztül áztatják hideg vízben, így nyeri el karakteres, csokoládés-citrusos ízvilágát. Az alap kiadás mellett egy könnyedebb, krémesebb verzió is elérhető Vanilla Sweet Cream Cold Brew néven, úgyhogy aki kevésbé van oda a koffeines ízvilágért, utóbbi lehet a tökéletes hűsítő.

 

 2. Frappuccino 

starbucks_frappuccino.png

Talán a lánc legismertebb jeges italáról van szó, melyet kérhetjük akár kávé nélkül is, így tényleg bárki megtalálhatja benne számításait. A csokis, a karamellás, a vaníliás és az epres változatok mindig elérhetőek, azonban idén nyáron érdemes inkább az extra csokis, Java Chip kiadásra rárepülni, hiszen ez csak időszakosan kérhető.

 

 3. Teavana 

starbucks_teavana_lemonade.jpg

Tea rajongóknak is érdemes benézni valamelyik Starbucksba a következő hetekben, hiszen az új, prémium jegestea-lomonádék egészen különleges ízélményt kínálnak. A minőségi teával, jéggel és gyümölcsös ízekkel készülő italok igazi felfrissülést hozhatnak a fülledt nyári napokba. A barackos és fekete szedres változat zöld tea, míg a mangós kiadás fekete tea alappal készül, de ha otthon, magunk kevernénk valamilyen extra gyümölcsös ízvilágot, azt is megtehetjük, hiszen dobozos formában is elérhetőek a Teavana teák.

 

 4. Refresha 

starbucks_refresha.png

Zöldkávé friss gyümölcsökkel, röviden ez a Refresha. A fekete szedres-hibiszkusos, illetve citromos-lime-os kiadásban is elérhető különlegesség alacsony kalóriatartalma miatt az épp diétázó vendégeknek is kiváló választás, de bárkinek érdemes próbát tennie vele, aki a hűsölés mellett egy kis energiára is vágyik a nagy forróságban.

 

 5. Jeges kávé 

starbucks-lifestyle.png

Végére maradt az aduász: a Starbucks teljes forró kávé kínálata kérhető jeges változatban. A legnagyobb kedvencek ilyenkor a jeges americano, a latte és a macchiato.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6412686427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása