#BBB: Kéksajtos miniburger

2017. június 24. - Feiertag Erik

Nem csak a Zabáljcsak mesteri Deluxe pulled pork szendvicsét kóstoltuk meg a Könyvfesztivállal egybekötött Beer Burger, Barbecue Fesztiválon. Első körben szerettük volna kipróbálni a Kalóz Burger iszonyatosan guszta hamburgereit, de mivel erre kereken egy órát kellett volna várnunk, inkább tovább álltunk. És mivel sorba sem nagyon volt kedvünk állni, a Séf Mojo Cubano feliratú kocsit választottuk, mely előtt viszonylag kevés ember várakozott.

img_20170422_164323-01_custom.jpeg

Itt mindössze három féle szendvics volt kapható, azok összetétele pedig nincs az orrunkra kötve. Mindössze annyi tudható próba nélkül, hogy 1500 forintba kerülnek, és van kéksajtos, sima Angus húsos, meg csirkehúsos burger. Mi nyilvánvalóan a legmenőbbnek ígérkező kéksajtos kivitelt választottuk, ebbe egy marhahúspogácsán kívül két vaskos szelet sajt, uborka, bacon és - szerintünk - fűszeres majonéz kerül.

img_20170422_164225-01_custom.jpeg

A Séf Mojo Cubano szendvicseinek különlegessége, hogy kontakt grillen készülnek, melyet az összeállított burgerekre pár percre rá is csuk a szakács, így kívül is megpirul, ropogóssá válik a zsemle. A hús viszont nem túl ízes, magában kár kóstolgatni, azonban a többi összetevővel együtt egész jól helyt áll. A szendvicsben a kéksajt dominál, mely kellemesen megolvad, megpuhul, mi nagyon szerettük. A többi hozzávaló kissé a háttérbe szorul, de nem vészes mértékben.

img_20170422_164112-01_custom.jpeg

Összességében tetszett ez a kis különleges hamburger, bár 1500 forintért lehetett volna nagyobb adag is, noha nem spóroltak a drága kéksajton. Ha valami hasonló fesztiválon jártok, és fel-, vagy épp levezetnénk a falást valami kisebb de mégis különleges adaggal, jó választás lehet a Séf Mojo Cubano kocsi.

img_20170422_163137-01_custom.jpeg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7812460125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása