Malibu Chicken Burger

2017. február 10. - Feiertag Erik

Bár nekünk alapvetően egy jó hamburger a marhahúspogácsánál kezdődik, azért csirkével is lehet egészen kiváló szendvicseket alkotni - jó példa erre a tavaly ősszel búcsúztatott Camemburger. Nem véletlen tehát, hogy kíváncsiak voltunk a Don Pepe legújabb, februári csirkés burgerére, amit néhány napja ki is próbáltunk.

img_20170204_134816-01_custom.jpeg

A Malibu Chicken Burger legkülönlegesebb hozzávalója talán az ananász, viszont a többi összetevője miatt sem kell szégyenkeznie: a pankó bundás csirkehús mellé grillezett paradicsom, sonka, mozzarella, rukkola, saláta és majonéz kerül. Az ár 2390 forint, ami a méretes adag DP burgonyát és szószt tekintetbe véve korrektnek mondható.

img_20170204_135234-01_custom.jpeg

 A csirkemell nagyon jól sikerült, a pankó morzsás panír ropogós, a hús puha és omlós, ennek ilyennek kell lennie, ráadásul a méreteire sem lehet panasz. A mozzarellával és a sonkával kicsit kifordított Cordon Bleu hangulata van az ételnek, ugyanakkor az ananász kellemes édessége gondoskodik róla, hogy inkább az amerikai tengerpart jusson eszünkbe róla. A grillezett paradicsom bennünket annyira nem mozgatott meg, de mindenképp jó pont, hogy csavartak egyet a jól ismert zöldségen.

img_20170204_134718-01_custom.jpeg

Összességében nekünk tetszett a Malibu Chicken Burger. Az ananász, a mozzarella, a sonka, és a csirke együtt egészen ízletes kombinációt alkot, a zöldségek pedig kellemesen kiegészítik őket. Ha szeretnétek egy kiadós csirkés hamburger vacsorát, érdemes rá jegyet váltani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6612243592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása