Sajttal töltött csirkekarikák

2016. október 20. - Feiertag Erik

Azt gondolnánk, egy szép adag, aranybarna hagymakarikánál nem történhet már jobb dolog az olajsütőben. Tévedtünk, mert találtunk egy receptet, ami még ennél is menőbb!

img_6964.jpg

A boldogsághoz vezető út hússal van kikövezve, ami esetünkben ~450 gramm darált csirke. Szülségünk lesz még fokhagymaporra, sóra, borsra, mozzarella sajtrudakra, tojásra, zsemlemorzsára és ízlés szerint valami szószra.

Elsőként adjuk hozzá a húshoz a fűszereket, jól keverjük el, majd tegyük ugyanezt a szósszal is. Most jöhetnek a sajtrudak: szedjük őket két-három vékonyabb részre. Valamivel egy tenyérnyinél kisebb adag húsból és egy-egy darab sajtból formázzunk karikákat, majd a tojással és a zsemlemorzsával panírozzuk be. Mehetnek a forró olajba, míg aranybarnák nem lesznek.

Kicsit hagyjuk hűlni, aztán faljuk fel mind!

via Peep My Eats

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3311822815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása