5 szem közt pizzáztunk

2016. szeptember 06. - Feiertag Erik

Szeptemberre újabb speckó hamburger helyett inkább a múlt havi Tabasco Pizza után felbuzdulva egy régi klasszikus pizzát hozott vissza a Don Pepe. Mivel nekünk újdonságnak számít, rá is vetettük magunkat!

img_20160903_150521_custom.jpg

A 2090 forintos, prémium kategóriás pizza különlegessége a tetejére kerülő méretes tükörtojás, mely egyben a nevét is adja az ételnek. Ezen kívül sajtkrém, póréhagyma, mozzarella, bacon, és serrano sonka is kerül rá. Utóbbi ráadásul legfelülre, így igazán kellemes látvány fogadja az embert, amikor meglátja érkező ebédjét.

img_20160903_150604_custom.jpg

De nem csak a látvány, az ízek is emlékezetesek maradnak. A sajtkrémes alap remekül sikerült, féltem, hogy túl erőteljes lesz, de erről szó sincs. A serrano sonka és a bacon sóssága nagyon kellemes, egyáltalán nem sok rajta ennyi hús, az 5 tojásból készülő feltéthez szükség is van rájuk.

img_20160903_151712_custom.jpg

Nekünk nagyon bejött ez a visszafogottabb ízvilágú feltét, nyilván akik a csípős vagy az extrém húsos pizzákat kedvelik, azoknak nem biztos hogy tetszeni fog, aki viszont valami újat próbálna, vagy épp egy régi kedvencet kóstolna újra, kifejezetten ajánlott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1611678887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása