Sosem találod ki, miért ilyen csillogós ez a doboz sült krumpli!

2016. augusztus 14. - Feiertag Erik

Biztosan diszkógömb burgerek mellé jár, vagy valami hasonló lehet az ember első gondolata, amikor meglátja. Pedig ennél sokkal furább oka van.

adasdsadasd.jpg

Méghozzá az, hogy az ausztráliai Burger King (vagy más néven Hungry Jack's) új burgonyája annyira ínycsiklandó, hogy az emberek kezéből is kilopkodnák a sirályok. Erre kínál megoldást az új csomagolás: a színes, össze-vissza tükröződő felület elijeszti a madarakat, a tengerparton falatozók pedig tovább élvezhetik az ízeket.

A limitált, "The Pack That Scares Gulls" névre keresztelt csomagolás csak néhány partközeli étteremben kapható, bár a fenti videó tanúsága szerint nem sokat ér az optikai trükk. Mi itt a sirálymentes övezetben minden esetre reméljük, hogy egyszer feltalálják a légy, meg más bogár/rovar riasztó csomagolást, és jobban beválik majd ennél.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5610409686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása