Visszatért az Arriba egyik legkirályabb étele!

2016. augusztus 05. - Feiertag Erik

Bizony, ismét elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, így az Arriba Taqueria étlapra tűzte a tavaly nagy sikerrel bevezetett Surfer Burrito-t!

13876393_10154478066994701_2854445549656033_n.png

Egy éve mi is kipróbáltuk a méretes újdonságot, és egyszerűen imádtuk. Bár arányaiban nem sok mexikóit eszünk (annak még kevesebb része burrito), de ennyire jó tortillabatyut sem előtte, sem azóta nem igen kóstoltunk. Hogy miről is van szó? Az étteremnél jobban úgysem tudnánk megfogalmazni:

Képzeljetek el egy óriási Burritót, amit megpakolunk steakhússal, pico de gallo salsával, korianderrel, reszelt sajttal, guacamoléval… majd hasábburgonyával és házi Chipotle majonézzel turbózzuk fel. Aki megkóstolta múltkor tudja, elég ütős kombináció lett

Tavaly 1890 forintért vesztegették, ami bizony nem olcsó, bár belegondolva mostanában egy promóciós gyorséttermi hamburgerrel sem igen jön ki kevesebből, és ez azért laktatóbb kategória. Évente két időszak van, amikor kvázi kötelező meglátogatni a hazai mexikói étteremlánc valamelyik egységét: augusztus a fenti csoda miatt, és hálaadás hete a Hálaadás napi Burrito miatt, ami szintén 10/10-es darab. Szóval ha máskor nem is jártok ilyen jellegű helyekre, a következő hetekben érdemes benézni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr328945960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása