Full extrás McRoyal Németországban

2016. július 29. - Feiertag Erik

Úgy látszik óriás szendvicsek korát éli a Meki. Itthon ismét nadrágszíjat lazíthatunk a Grand Big Mac-kel, a németek pedig az XXL MrRoyallal tehetik próbára étvágyukat.

40_jahre_royal_landingpage_visual_1024.jpg

Apropója is van a hatalmasra növesztett hamburgernek, ugyanis 40 éves a sajtos McRoyal, ami az egyik leghíresebb gyorséttermi burger a Big Mac és a Whopper mellett. A promóció három szendvicset tartalmaz, amiből az egyik a sima sajtos Royal akciós áron: most csak 2 euróba kerül, ami nagyjából 625 forintot jelent. Reméljük itthon is lesz hasonló akció, bár mi inkább a dupla, vagy a quattro verzióit szeretjük igazán.

De mit is tud az akció sztárja, az XXL Grand Royal Western BBQ? Egy méretes marhahúspogácsával büszkélkedhet, valamint baconnel, sült hagymával, sajttal, salátával, lilahagymával, uborkával és fűszeres-füstöt szósszal. Nem mondhatni, hogy a különlegesség csúcsa, ugyanakkor a kevesebb sokszor több. Ezen kívül még egy Royal TS is kapható az akció jelenleg. Ezt már itthon is láttuk, mindössze egy zöldségekkel feldobott McRoya-ról van szó, tehát a marhahús, a sajt és a hagyma mellett saláta és paradicsom is kerül bele.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr348921684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása