Ilyen egy igazi nyári hamburger!

2016. június 23. - Feiertag Erik

Ebben a hónapban a Don Pepe akciós hamburgere második helyre csúszott a fontossági listánkon, hisz egy egészen új termékkel köszöntötte az étterem a júniust. A Yankee Extra Doggert nagyon szerettük, de ebben a fullasztó nyári melegben talán nem a legjobb választás 23 centi marhakolbász. Milyen szerencse, hogy a havi burger egy könnyed, tavaszi szendvics lett!

img_20160618_131332_custom.jpg

Pepe Papa Parajos Pipije Burger neve nyelvtörőnek is elmenne, próbáljátok meg gyorsan háromszor kimondani egymás után, a halandzsázás már a második körben garantált. A szendvics egyébként a hasonló nevű serpenyős étel alapján készült, így a tavalyi (és a Deluxe kategóriában azóta is kapható) Provincia Burger után ismét egy klasszikusa nyújtott segítséget az étteremnek. 

img_20160618_131351_custom.jpg

Viszonylag könnyed, nyárias hamburgerről van szó: a hús ezúttal marha helyett grillezett csirkemell, ezen kívül némi camambert és cheddar sajt, paradicsom, szárított paradicsom, bébiparéj és sajtkrémes-paréjos szósz kerül. Nekünk egy kis saláta is jutott a szendvicsünkbe, de ezen nem fogunk összeveszni senkivel. Természetesen a 2390 forintos árban ezúttal is benne van egy jó adag DP burgonya és szósz.

img_20160618_131442_custom.jpg

A szendvicset abszolút a könnyedség jellemzi, az ízek sem túl erőteljesek. Például a húst alig fűszerezték, így kellemesen belesimul a burgerbe, és inkább a krémsajtos paréj, a sajtok és a zöldségek dominálnak. A mérettel ezúttal sincsenek gondok, marhahúsos társaihoz hasonlóan ez is elég laktatóra sikerült.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr888834340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása