Hát ez tényleg hatalmas! - Yankee Extra Dogger

2016. június 07. - Feiertag Erik

Amikor a Don Pepe bevezette a hamburgereket, egy már egészen felkapott trendet lovagoltak meg vele. Most igyekeznek elejébe menni a dolognak, és az ismertebb éttermek közül talán elsőként vettek fel a kínálatba hot dogot, még ha nem is tudjuk pontosan, mi lesz a sorsa június végén. Mi nagyon kíváncsiak voltunk mit sikerült alkotni, így első utunk a mindjárt a legközelebbi Don Pepébe vezetett!

yankee_extra_dogger_don_pepe_2016_1_custom.jpg

A Yankee Extra Dogger pontosan olyan, amilyennek egy jól megrakott amerikai hot dogot elképzelünk: csordultig pirított hagymával, ketchuppal, coleslaw káposztával, mustárral, majonézzel, sajtszósszal és pirított hagymával, illetve megszórva némi baconnel, rántott hagymakarikával és csemege uborkával. És persze nem feledkezhetünk el a marhakolbászokról - igen, jól olvastátok: nem egy hatalmas darabot kapunk, hanem két kisebbet.

yankee_extra_dogger_don_pepe_2016_custom.jpg

Bár nem mértem le meg van-e a hirdetésekben szereplő 23 centi, valóban egy méretes ételről beszélünk, főleg, ha hozzá vesszük a DP burgonya ágyat is, amin érkezik. Éhen maradással tehát nem lesz gond, sőt, talán még valamivel a hamburgereknél is keményebb adag. Na de nem a méret a lényeg, hanem az ízélmény!

yankee_extra_dogger_don_pepe_2016_2_custom.jpg

A marhakolbász kellemesen fűszerezett, az étel egyik legdominánsabb összetevője. Ezen kívül a rengeteg szósz ami igen erőteljes, keveredve főként egy visszafogottan édeskés, kissé mustáros ízhatása van, ebből a kevesebb lehet több lett volna, ugyanakkor az amerikai hangulathoz valamilyen szinten hozzá tartozik, hogy mindháromból kerül bele. A többi összetevő is kellemesen jelen van, bár jóval visszafogottabban, mint a fentiek. A DP burgonya ugyanolyan jó mint hamburger mellé, viszont a mártogatós öntet itteni hiánya könnyen fullasztóvá teheti a köret fogyasztását.

yankee_extra_dogger_don_pepe_2016_3_custom.jpg

Összességében kellemes meglepetés a Yankee Extra Dogger, reméljük lesz még folytatása ennek a termékkategóriának, szerintünk van benne fantázia.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr918785584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása