Csont nélküli kosarak a KFC-ben!

2015. november 18. - Feiertag Erik

Sorra jönnek a karácsonyi promóciók, ebből a sorból nem maradhatott ki a KFC sem. A csirkés csapat viszont valami fancy karácsonyi témájú akció helyett egy régi kívánságot teljesít: itt vannak a csont nélküli kosarak!

kfc_bites_strips_kosar_0.jpg

Idén tavasszal kerültek először bevezetésre a csirkemellfalatkák (bites) egy ázsiai promóció keretében. Sikerét jól jelzi, hogy ősszel minimális változtatásokkal tért vissza, most pedig kosaras kiszerelésben is elérhetővé vált.

Az új kosarak néhány Strips csirkemellcsíkot, valamint Bites falatkát rejtenek. Utóbbi mennyiségét ismét tömegben méri a cég, mert méretűk túlzottan eltérő. A következő kiszerelésekben vásárolhatóak meg a kosarak:

Csak nekem kosár: 3 Strips + 90 g Bites + normál sültburgonya egy burgonya kosárban, 1490 Ft-tól

Kétszemélyes kosár: 5 Strips + 240 g Bites + 2 kis sültburgonya + választható szósz, 2790 Ft-tól

Négyszemélyes kosár: 10 Strips + 400 g Bites + 4 kis sültburgonya + 2 választható szósz, 4490 Ft-tól

Mindemellett lehetőségünk van bármely menü, box vagy kosár mellé 290 forintért 45 gramm Bites-t kérni. De ha csak falatkákat ennénk, arra is van lehetőség. Két kiszerelésben érhető el a termék, az árak magában/menüben értendőek, utóbbi pedig normál sültburgonyát és üdítőt takar, persze a csirkén kívül.

Normál Bites: 180 g Bites dobozban 1190 / 1690 Ft-tól

Grande Bites: 300 g Bites dobozban 1990 / 1490 Ft-tól

Akit tehát eddig a csontos csirkecombok vagy szárnyak tántorítottak el a vásárlástól, most már számára is ínycsiklandó alternatívát jelentenek a KFC új kosár kiszerelései.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr938086700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása