Szinte minden ország Mekijében járt, most megmondja hol a legjobb!

2015. november 10. - Feiertag Erik

Jó az itthoni Meki, de vajon milyen külföldön? Jobbak a nyugati éttermek, vagy az ázsiai őrült burgereket nem veri semmi? Egy fickó 34 ország McDonald's éttermében evett, és most felfedi a titkot!

mcdonalds-getty.jpg

Nem meglepő, hogy ha az ember egy utazással foglalkozó showműsort vezet, eljut helyekre. Ray Williams pont ezt teszi, és ennek kapcsán egész sok - szám szerint 34 - ország Mekijében megfordult. Szóval a véleménye csak jelent valamit, nem? És a véleménye az, hogy az amerikai McDonald's-nál mind a francia, mind az ausztrál jobb.

 De a thaiföldi Meki mindent visz. 

Az ország sikere több dologban rejlik, viszont mind a termékekkel kapcsolatos, tehát nem az éttermek vagy a kiszolgálás, ami miatt így a szívéhez nőtt. Például szinte minden ételből van nagy verzió, így az állandó étlap része a Dupla Big Mac is. Ezen kívül szélesebb a desszert kínálat, minden féle különleges szósz kapható, jól kiépített 24 órás házhozszállítási rendszer is elérhető, és az ország saját szendvicse, a Samurai Pork Burger is telitalálat.

via Independent

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr128066284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása