Grillezett Zinger és rizses-húsos minivacsik - mindet felzabáltuk!

2015. szeptember 17. - Feiertag Erik

A héten leváltotta nyári grill termékeit a KFC, helyükre a tavasszal már megismert rizses-csirkés-szószos pakkok kerültek, és a megújult grill vonalat erősítendő, kaptunk egy grillezett Zinger szendvicset is. Mi pedig beültünk, és jól befaltuk mindet! Böff.

kfc_4_iz_a_nagyvilagbol.jpg

4 íz a nagyvilágból, azaz négy szósszal kiegészítve érkeznek a borsós-kukoricás-sárgarépás rizzsel és H&S panírban sült csirkemellel tömött dobozkák. A jó öreg BBQ öntetes kiadástól azt hiszem mindenki tudja mit várjon, és azt is hozza. A szokásos barbecue íz, de nem dominánsan, egyébként az összesre elmondható hogy inkább a csirkéé a főszerep, a panír meglehetősen csípős.

kfc_brazil_mangos.jpg

Számomra abszolút a Brazil Mangó volt a kedvenc. A szósz kellemesen édes, érezni a gyümölcsös ízt, a kókuszt, és ha az ember rányomja a lime levét, kissé savankás is lesz. Ha csak egyet próbáltok ki, ez legyen az. Egyébként egyikre sem mondanám hogy rossz, de ezt kiemelkedőnek éreztem.

A sorrend: Krémes Curry, Édes Chili, Barbecue

A Krémes Curry a mangóshoz hasonlóan kókuszreszelékkel érkezik, ennek is jót tett. Amúgy egy pikáns szószról beszélünk, ami elég erőteljes, úgyhogy érdemes jól elkeverni az ételben. A Kínai Édes Chili egy picit csalódás volt, hisz a chili miatt azt erősebb ízt vártam, de a hús is csípős, és simán elnyomta. A végeredmény egy édes öntet szezámmaggal, de azért más mint a tavaszi Teriyaki szósz volt.

kfc_4iz_mb_st.jpg

Egy dolgot tudnék felróni, hogy a rizs és az öntet a csirkék alatt vannak, így nehézkes elkeverni. Talán érdemes lett volna egy kettéosztott csomagolást kipróbálni, ahol külön lett volna a rizs és a szósz. Így jobban elkeverhető lenne, bár a csirkére nem jutna az öntetből, de ha együtt esszük akkor szerintem ez nem probléma. Az árakkal most nem próbáltam körmönfont körmondatokat fogalmazni mert multkor is fura lett, a képen megleshetitek őket.

zinger_beharangozo_kfc.jpg

Végül, de nem utolsó sorban van egy grillezett csirkével készült Zinger szendvicsünk, a normál változat 890 forintos áráért. Húson kívül majonéz és saláta kerül a szezámmagos buciba, úgyhogy valóban megegyezik a két termék. Egyébként csak 100 forinttal olcsóbb a különlegesebb ízvilágú ciabattás Classic Grill Szendvicsnél.

A termékben abszolút a csirkehús dominál, mind a saláta, mind a majonéz valamilyen szinten el van nyomva, de azért érződnek. Nem száraz, üdítő nélkül is könnyen fogyasztható. Bár csak 100 forinttal olcsóbb a különlegesebb ízvilágú ciabattás Classic Grill Szendvicsnél, van létjogosultsága. Végre a grillezett vonal is kapott egy terméket, ahol abszolút a húson van a hangsúly. Ennél már csak egy grillezett szárnyas vagy csirkemellfilés kosárban lehetne dominánsabb a hús. Talán egyszer az a nap is eljön, addig egyetek sok Grill Zingert!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr967794568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása