Rizses-csirkés mini vacsik a KFC-ben

2015. szeptember 15. - Feiertag Erik

Így szeptember közepén talán már időszerű volt, hogy a KFC számára is véget érjen a nyár. Ennek megfelelően kivezetésre kerültek a Summer Grill termékek (a simák maradnak, úgyhogy nem maradunk grilltelenül). E mellett viszont akad két újdonság is, és bár mind ismerős lehet már, azért kaptak egy-egy olyan csavart, amitől így is újnak, kóstolandónak hatnak.

kfc_4iz_bb.jpg

Emlékeztek még a tavaszi Ázsiai Ízek promócióra? Mi imádtuk a kis rizses-szószos-csirkés mini vacsikat. Úgy tűnik ti is, mert a KFC visszahozta nekünk, méghozzá négy ízösszeállításban: krémes curry, mangó, édes chili, pikáns BBQ. Az alap mindegyiknél zöldborsós-kukoricás-sárgarépás rizs, valamint H&S panírban sütött csirkefalatok. Apróságnak tűnhet, de egészen feldobja a dolgot, hogy az édes chilis összeállítás szezámmagot, a krémes curry-s kókuszreszeléket, míg a brazil mangós szintén kókusz reszeléket és egy szelet lime-ot is kap a fejére.

kfc_4iz_mb_st.jpg

Árban megegyeznek, így a normál adag 990, míg a grande kiszerelés 1290 forintba kerül. Üdítővel ezek 1190-re, illetve 1490 forintra növekednek. Lehetőségünk van csak csirkét és szószt kérni, ilyenkor a normál adag (180 gramm hús) 1190, a grande (300 gramm) pedig 2490 forintba kerül. Ez esetben a menühöz üdítőn kívül sültkrumpli is jár, ami 1690 és 2490 forintra emeli az árat.

zinger_beharangozo_kfc.jpg

A szendvicsőrülteknek sem kell lemondaniuk ősszel a KFC-ről, ugyanis kapunk egy Zinger szendvicset grillezett csirkemellel. A termék ára megegyezik a sima szendvics árával, a különbség pedig abszolút csak a húsban keresendő, így a szezámmagos buciba saláta és majonéz kerül rajta kívül.

Összességében korrekt felhozatal, és bár valamilyen szinten ismétlésnek tekinthető, az utóbbi évek egyik legjobb KFC-s találmányának az újraélesztése.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr367788502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása