Baconben sült Oreo

2015. augusztus 21. - Feiertag Erik

Az Oreo nem rég jelent meg hivatalosan hazánkban, úgyhogy a "baconnel minden jobb" igazságot kihasználva hoztunk egy igazán ördögi receptet a hosszú hétvége második felére!

bacon_oreo_pilota_recept.jpg

Nem kell semmi hű de bonyolult és nagy dologra gondolni, egyszerű baconben sült Oreo kekszekről lesz szó. Az étel amúgy nyilván megvalósítható Pilóta Keksszel is, úgyhogy aki az Államalapítás Ünnepe után egy kis hazaira vágyik, hajrá.

bacon_oreo_pilota_recept_1.jpg

Hozzávalók tekintetében nem árul zsákbamacskát a recept: papírvékony bacon csíkok, Oreo (vagy Pilóta), fogpiszkáló és olaj a sütéshez.

bacon_oreo_pilota_recept_2.jpg

Az elkészítés hasonlóan faék: egy kekszre egy szalonna jut, a csomagolást pedig igyekezzünk úgy végezni, hogy minél jobban lefedje. A bacont végét fogpiszkálóval rögzítjük, oldalról szúrjuk át a keksz töltelékén.

bacon_oreo_pilota_recept_3.jpg

Sütésnél nem kell túlzásba esni, csak a bacon legyen mindenhol aranybarna, és már kész is.

bacon_oreo_pilota_recept_4.jpg

Addig egyétek míg meleg, mert úgy a legjobb. A töltelék kellemesen megolvad, a bacon forró és enyhén ropogós, a sós pedig keveredik az édessel, és jön az ízrobbanás!

via Oh Bite It

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr677722412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása