Itt a Terminátor Burger!

2015. június 24. - Feiertag Erik

Jövő héten visszatér a Terminátor a mozikba, amit az amerikai Red Robin tőle megszokott módon egy filmes témájú szendviccsel ünnepel. 

red-robin-the-genisys-burger.jpg

A július elsején startoló, és augusztus 23-ig elérhető hamburgernek leginkább a neve idézi a filmet, hisz Genesysnek hívják, ami ugye az új Terminátor alcíme is. Ez így nem túl kreatív, egy You'll be Back Burger szerintem erősebb lett volna, bár tény. hogy a Genesys jóval kevésbé félreérthető.

A szendvicsbe marhahúspogácsa, sült jalapeno paparika, avokádó, Pepper Jack sajt, római saláta, bacon, paradicsom és jalapenos aioli szósz kerül. Gondolom a pikáns, csípős ízekkel az akciófilmes hangulatot akarták visszaadni, a piros paradicsom meg talán Schwarzie vörösen izzó robotszeme, bár utóbbiból amúgy is kapunk egyet a burgerbe szúrt fapálca tetején.

A szendvics 11 dollár körül fog menni, ami úgy 3050 forintnak felel meg. Mozijegy nem jár mellé, úgyhogy csak simán elég drágán mérik. Szóval ha kajával akarsz filmet nézni, Hong Kong még mindig jobb választás.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr437568610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása