Császári Angus a Burger Kingben

2015. június 19. - Feiertag Erik

Pár hete megérkezett a nyár, még ha mostanában inkább előreugrottunk egy kis őszi szélért és rossz időért. Forróság, napsütés és Balatonban ázás időszaka ez, de azért néha megéhezik az ember, és mi másra éheznénk már tél óta, mint egy menő Angus szendvicsre?

burger_king_angus_cezar_bacon.jpg

A Burger King szerencsére kitalálta gondolatainkat, és az Angus XT Bacon Cézárral indítja az év legforróbb időszakát. Csak a legalapvetőbb összetevőket tartották meg az eredeti szendvicsből, így paradicsom, saláta és persze Angus marhahúspogácsa mellé grana padano parmezánt, cézár szószt, pirított hagymát és bacont pakoltak.

A termék méretesnek és jónak igérkezik, igazán nyári hangulatburgernek. Ennek megfelelő az ára is: magában 1390, míg menüben 1990 forintot kérnek érte. Hát az ára császári, jövő héten kiderítjük, a szendvics is az-e.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr477555004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása