Egyet fizet kettőt kap a Jack's Burgerben!

2015. június 18. - Feiertag Erik

Ha mindig megálltál a Jack's Burger étlapja előtt, de végül mégis az 1090 forintos Napi Menüt választottad a szomszédos Burger Kingben, akkor igazán örülni fogsz ennek az akciónak! 

WP_20140918_004 (Custom).jpg

Június 22.-én hétfőn, 18 és 22 óra közt minden Jack's Burger étteremben Happy Monday! akciót tartanak, ami lényegében egyet fizet kettőt kap dolog, kicsit érdekesebb névvel. Aki eddig az ár miatt inkább a gyorséttermeket részesítette előnyben, azoknak jó kóstoló lehet ez a nap. Már csak meg kell fűzni valakit aki veletek tart, vagy éhezni egész nap hogy elférjen két menü, de ez már igazán nem jelenthet gondot senkinek.

WP_20140918_15_10_56_Pro (Custom).jpg

A cégnek három étterme van Budapesten, és egy Budaörsön:

Budapest, V. kerület, Hercegprímás utca 4.
Budapest, Váci úti, Tesco üzletközpont, Gács u. 3
Budapest, Váci út 1-3., Westend City Center – Aluljáró szint, Krúdy tér 43.
Budaörs, Tesco Áruház Kinizsi út 1-3. F001/A üzlet

Az akció minden ételre és az azokhoz vásárolt italokra érvényes. A West End-ben és a Váci úti Tesco-ban lévő étteremben egyébként május vége óta ajándék 0.33 literes kóla jár a hamburger mellé, szóval érdemes lesz ezeket célba venni hétfőn.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr367552626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása