A majális legmenőbb kajája volt

2015. május 03. - Feiertag Erik

Úgy alakult, hogy idén kijutottam a városligeti majálisra. Árak az egekben, hangos zene, Pókemberes lufik, és a Szovjetuniót  háromszáz forintért kínálgató öregasszony az antikvár sátorban. Aztán megláttuk azokat a jóképűen mosolygó lepény szendvicseket!

varosliget_lepeny.jpg

És vettünk is egyet-egyet a kétféle ízből. A csülkös verzió a nyilvánvalón kívül póréhagymát tartalmazott, míg a csirkés különböző színű pritaminpaprika szeleteket. Ezen kívül mindkettőben volt egy kis tejföl és reszelt sajt. Mindez lepénybe kerül, amiről részletesebb infót nem igazán árultak el. Ez elég vastag volt, így nem maradtunk éhen utána - csak az kellett volna még 1300 forintért!

Nem csak méretesek voltak de jók is. A csülkös kiadásban bár minden érződött, abszolút a nem igazán fűszerezett hús volt domináns, míg a másik pont az ellenkezője volt. A csirke és a paprika erősebb fűszerezést kapott, kicsit szaftosabb is volt. Pozitívum hogy ilyen nagymértékben különböztek, nem az volt hogy minimális módosításokkal ugyanazt adták bármit is kért az ember.

varosliget_lepeny_01.jpg

A lepény elég jól összefogta az ételt, így nem igazán hullott, de azért egy-két húskockának sikerült a szökés. Összességében tetszett, szerintem simán lenne helye egy gyros-oshoz hasonló ablakos jellegű helyen 1000 forint alatt. Kellően szokatlan, ha legközelebb is kinn lesznek érdemes bevállalni egyet, akár ketten felezve, és akkor már az ár sem olyan horrorsó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr337424160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása