A McDonald's legfurább fejlesztése

2014. november 15. - Feiertag Erik

Egy eseményen megkérdezték a McDonald's vezérigazgatóját, Don Thompson-t (Mennyire menő neve van, nem?), mit tesz a vállalat azért, hogy a fiatalok egészségesebben táplálkozzanak. A válasz tartogatott meglepetéseket.

krumpli másolata.jpg

Itthon emlékszem, volt hogy répaszeleteket akartak a gyerekekre tukmálni Happy Meal mellé. Thompson válasza azonban ennél is meglepőbb volt: Alma és egyéb zöldségek/gyümölcsök mellett alkottak egy olyan brokkolit, melynek rágógumi íze van. Igen, igen igen, jól látjátok:

Kifejlesztették a rágógumi ízű brokkolit.

Hogy mit szívott a vezetőség, amikor engedélyezte az ötletet, arra Thompson sem tudott választ adni (bár egy másik Thompson biztosan tudta volna). Egyébként a termék végül nem jutott túl a korai fejlesztési fázison, a gyerekeket összezavarta a külső és az íz kombinációja. Mondjuk meg tudom érteni.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr666897381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása