A Don Pepében nem hallgatnak a bárányok

2014. október 04. - Feiertag Erik

Októberre a Don Pepében mindenki számára akad valami kóstolni való! Van új pizza, hetente más akciós menü és itt a rezidens havi hamburger is!

barany_burger.jpg

Utóbbiban a nagy különlegesség ezúttal húsban keresendő. A stílusosan és kicsit furán Bárányok Nem Hallgatnak Burger néven kínálatba került szendvics alapja ugyanis bárányhúst. Ezen kívül újhagyma, saláta, paradicsom, sajt, ketchup, worcestershire, mustár és habanero fűszer került bele. Kicsit soknak érzem a szószt és a különleges fűszerezést, nem vagyok benne biztos hogy nem fogják ütni egymást. Az ár szokásos módon 2390, amiben krumpli és Don Pepe szósz is benne van.

bad_boys_pizza_nagy.jpg

Aki inkább pizza párti, annak is akad újdonság a kínálatban: Bad Boys egész hónapban 1090 forintért (vidéken 990), ez azért nem rossz egy 32 centis darabért. A feltét elég húsimádóra sikerült, paradicsomos alapon és a mozzarella sajton kívül szalámi, füstölt-főtt császár, szalonna és tarja kapott hegyet, meg egy kis hegyes erős hogy ne maradjunk zöldség nélkül.

pepe_special_nagy.jpg

Mindemellett októberben heti rendszerességgel lesz lehetőségünk egy-egy spéci Pepe menüt megkóstolni akciós 1790-es (vidéken 1690) áron. Mártások terén egész jó a felhozatal, így leginkább azokra érdemes pályázni ahol lehet választani. Az átláthatóság kedvéért a következőkben látható az időbeosztás:

Október 1-9: Csirkeszárny részek (10db)

Október 10-16: Húsgolyók mártással

Október 17-23: Fish & Chips és Spare Ribs mártással

Október 24-31: Milánói Sertésborda

Mára elég változatos felhozatallal rendelkezik az egykoron pizzériának indult hazai étteremlánc. Szerintem simán elmondható róluk, hogy bárki talál kedvére valót még akkor is, ha nem annyira ezt a pizzás-hamburgeres gyors vonalat kedveli.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr306756799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása