Horogkereszt és hordágy a Mekiben

2014. augusztus 13. - Feiertag Erik

Zajlik az élet az Egyesült Államokban. Rejtélyes férfi hordágyra szíjazva gurult be McDrive-ba, egy nőnek pedig horogkeresztet rajzolt az egyik vicces kedvű eladó a zsemlére. Részletek a tovább után!

gurul.png

Gondolj életed legnagyobb orgazmusára legfurább McDrive látványára, szorozd meg ezerrel és még mindig a közelében sem vagy. Nálam eddig egy lovaskocsi vitte a prímet a budaörsi Tesco környékén, de ez mindent überel. A virginiai Hamptonban egy férfi kórházi hordágyához szíjazva gurult le a közeli Mekibe, hogy a drive-on rendeljen magának ebédet.

A felvételt egy épp a környéken nyaraló házaspár készítette. Ilyen, a beteg által is irányítható ágyakat egyébként olyan emberek szoktak kapni, akik valamilyen műtét után huzamosabb ideig nem mozdulhatnak hasonfekvésből. Tehát végül is egy speciális kerekesszékről van szó, de még így sem épp hétköznapi látvány.

A bekezdés utáni kép tartalma részben a nyugalom megzavarására alkalmas lehet!

A következő eset egy kicsit komolyabb. Charleigh Matice betért a kedvenc gyorséttermébe Morehead City-ben (Észak-Karolina), hogy elfogyasszon egy csirkés burgert, de kellemetlen meglepetésben volt része, amikor levette a felső bucit. Abba ugyanis olvasztott vajjal egy horogkeresztet rajzoltak. A nőt különösen felzaklatta az eset, mert édesapja katonaként szolgált a háborúban.

gurul2.jpg

Sok ember halálát okozta a Második Világháború, így ez nem olyan téma amit lazán kellene kezelni - mondta a WTCI 12 nevű hírcsatornának Matice. Az étteremvezető mindent megtett a nő kiengesztelése érdekében: kirúgta a dologért felelős beosztottját és ingyen étkezést ajánlott a nőnek.

via Metro és Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516599187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása