KFC Koncertjegyek és McDonald's műsorváltozás

2014. augusztus 07. - Feiertag Erik

Sok apróság történt az elmúlt pár hétben, amik külön-külön nem értek volna meg egy írást, azonban mostanra összegyűlt pár dolog, és így egyben már kitesznek egy korrekt posztot.

kfc_park_fb01.jpg

Első helyre vettem a legfrissebb dolgot. Tavaly nyárhoz hasonlóan a KFC ismét Budapest Park belépőket osztogat Classic Kosár mellé. A termék 2400 forint, mely két csirkerészt, 4 Hot Wings-et, 4 Strips-et, két adag kis sültkrumplit és egy választható szószt tartalmaz, meg most ugye a két darab ajándék jegyet. A tavalyi 60.000 belépővel ellentétben idén 80.000 darabot terveznek kiosztani, ezek a készlet erejéig de legkésőbb szeptember 26-ig járnak a kosár mellé. Használat előtt regisztrálni kell velük a neten, de az ilyen jellegű részletek mind rajta vannak a belépőn, itt most nem mennék bele. A helyszínen egyébként van egy kis KFC "stand" ahol H&S Strips-et, Hot Wings-et és Qurrito-t lehet vásárolni, aki pedig a koncert után éhezne meg, a móriczi étterem 0-24-ben üzemel.

amerika-hetek-ujra-content.png

Hát úgy látszik a Broadway Burger idén kimarad a szórásból, ugyanis a McDonald's megváltoztatta Filmfesztiválos promóciójának "műsorrendjét." Konkrétan visszahozták az első felvonás termékeit, azaz Love Burger (grillezett csirke, füstölt mozzarella, saláta, paradicsom, ruccola, koktél szósz) valamint Össztűzburger (marhahúspogácsa, mexikói Pepper Jack sajtpogácsa, saláta, jalapeño paprika, enyhén csípős szósz) újra a kínálat része egy darabig. Ez egyrészt remek lehetőség, hogy írhassak az Össztűzburgerről, másrészt előrevetíti a közelgő promóció váltást, ami a Mekinél rendre csütörtökön szokott történni, úgyhogy ez a bekezdés akár már most outdated lehet. Azért reméljük nem.

coke-glasses.png

Ezen kívül elérkezett az éves Coca-Cola Pohárosztás időszaka is. A McDonald's éttermeiben nagy menü vásárlása esetén a fenti hat pohár egyike jár ajándékba. Az akció készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, de inkább előbbi, mármint mégis mit csinálnának a ki nem osztott poharakkal?

2997.jpg

Végül de nem utolsó sorban, a Burger King is érdekes akcióval zárja a nyarat. Ha kis üdítőt veszünk, ajándékba kapunk mellé egy másikat. Ezt azért még mindig nem nevezném az évszázad üzletének, de ha az ember nagyon szomjas és nincs a közelben kisbolt, akkor azért ez már vállalható kicsit több mint fél liter italért. Ezen kívül, bár ez azért már elég régi hír, de érdemes megemlíteni, hogy most már a Burger King éttermeiben is van lehetőség Erzsébet Utalvánnyal való fizetésre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr876580289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása