Jött, látott, majdnem győzött - Cézár Szendvics

2014. május 08. - Feiertag Erik

Fura az idei Meki felhozatal. Marhahús fronton semmi különlegesebbet nem találtak még ki, azonban volt egy igen jól sikerült sertés burgerük a McRib személyében, és most itt a következő viszonylag eltalált termék, a csirkehússal támadó Cézár Szendvics. Lássuk, felér-e a császár nevéhez!

cezar szendvics.JPG

Grillcsirkés szendvicsekből alapvetően nincs sok, bár a Burger King idén már próbálkozott vele és a KFC-nek is van egy saját brandje ilyen termékekre Brazer néven, de a formula sikertelenségét jól mutatja, hogy utóbbival a pár éve történt nagy berobbantás óta lényegében nem csinált semmit sem a lánc, csak úgy van a menün, hátha valakinek megtetszik. Úgyhogy mondhatni "légüres térbe" küldte ki legújabb promós szendvicsét a McDonald's, biztos ami biztos alapon.

WP_20140430_13_01_41_Pro (Custom).jpg

Pedig amúgy nincs baj a grillezett csirkehússal, vagy ahogy a bőrbotrány után nevezi a lánc, a "darabokból formázott csirkemellfilével." A BK idei baklövését leszámítva az ilyen termékek rendre legalább korrektek, a Brazer Szendvics pedig simán ajánlott. Nincs ez másként a Cézár Szendviccsel sem. Gyakorlatilag a jól ismert saláta lett kiflik közé konvertálva, a dolog működik, ízletes, és amennyire elvárható tőle laktató is. Árban sajnos megint sikerült 1500 forint köré emelni menüben, de ez már sajna általános.

A húson kívül rukkola, jégsaláta, cézár szósz és olasz sajtforgács került a burgerbe. Utóbbi talán túl erős ízvilágú, én leginkább a Pannónia sajthoz tudnám hasonlítani. Ha sok kerül egy helyre akkor már zavaró lehet, de ha viszonylag egyenlően kerülnek elosztásra akkor nincs ilyen probléma. A szósz kellemes, sajnos ő pont a sajt ellentéte, könnyedén elvész, talán lehetne több belőle hogy jobban ki lehessen érezni, de végül is nem rossz.

WP_20140430_13_03_13_Pro (Custom).jpg

Ahogy már korábban írtam, teljesen korrekt szendvicsről van szó. Jól össze van rakva, a rukkola és ez a megnevezetlen olasz sajt viszonylag különlegesnek számít, úgyhogy a szokásos megint csak bbq-bacon panasszal sem élhetünk. Viszont valami hiányzik a maximális pontszámhoz, valahogy nincs meg az az ízélmény, ami fel szokta lendíteni a burgereket a must taste kategóriába. Ettől még a Cézár Szendvics ajánlott darab, 4/5-öt simán megér.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr136306138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása