Bacon kockás burger a Lotteriától

2013. december 21. - Feiertag Erik

Lotteria, megint Lotteria. A fura burgereiről híres japán gyorsétteremlánc megint alakított, nem volt képes az egyszerűt sem egyszerűen tálalni. Alapvetően egy sajtburgerről van szó baconnel, ami nem zavarna sok vizet.

smalllotteria-diced-bacon-cheeseburger.jpg

Így viszont zavar. Mert a bacon nem a szokásos lapos módon kerül a szendvicsbe, hanem kocka formájában. Húspogácsa méretű szalonnadarabok. Hogy mi volt ezzel a céljuk, azt szerintem ők maguk sem tudják. De tény, hogy a többi promójukhoz hasonlóan ez is végigmegy a világ burgersajtójának minden képviselőjén és elcsodálkoznak hogy ezt most miért.

smalllotteria-diced-bacon-cheeseburger-02.jpg

A szendvics, ahogy fentebb írtam, nem mondható különlegesnek. Egy marhahúspogácsa, sajt, szarvasgomba szósz (na jó, ez azért szokatlan) meg a kockák. Mindezért 490 jent kérnek el, ami átszámítva úgy 1025 forint ami nem kevés, de talán a szarvasgomba miatt nem túlzó annyira.

A Brand Eating szerkesztője már próbálta a láncot, elmondása szerint kicsit a mainstream gyorséttermek (Meki/BK) minősége felett áll, viszont nagyjából ugyanannyiért kisebb szendvicseket kínálnak.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr926306191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása